Hali

Uite ce de lume trece pe aici!!!
Si ultima chestia care mi-a venit ca si comentariu m-a distrat. Nu stiu daca a fost o intamplare sau doar " o intamplare ", dar eu am ras bine.
Cum sunteti voi? Ce mai faceti? Care e viata voastra?
Nu stiu daca voi mai reusi, dar va trimit o melodie pe care tocmai am ascultat-o ( de vreo zece ori ) si cand am citit si despre lenjeria intima, m-a luat un chef de ... chef. In fond, muzica sa fie si ... lenjerie intima, daca se poate.
Aici e muzica, e Bregovic, in rest, aveti si voi adresa!
Ma bucur ca mai sunteti aici. Las' ca ( imi ) revin eu si voi fi mai activa...de maine.

si uite ca mai sunt

Ce v-as putea spune?
Ca mi s-a acrit de a fi gay aici? Ca mi s-a acrit de a fi om aici? Ce altceva fata de ce nu simtit si voi?
Am vazut la stiri sfintirea basilicii din Spania si un nou discurs al Papei pro "familia traditionala" in timp ce nu se stie cum e cu tainuirea cazurilor de pedofilie. Ma gandesc si la cate lucruri pozitive s-au mai intamplat intre timp. Toate la mii de km distanta. Si din Viena nu vine niciun semn. Ce-mi pasa ce se intampla in lume daca lumea nu ne vrea, pe mine si pe Cris.
Precum o dependenta zic, "de maine...". De maine voi crede iar. De maine ma apuc de lucru. De maine nu imi va pasa de tot ce se intampla si voi relua partea mea din toate cele care tin de noi.
Si zilele trec si eu nu mai stiu. Parca nu mai cred. La ce bun si traducerile? Uite ca de saptamani lucrez la una si numai n-o termin. Uneori mi se cere cate ceva. Inseamna ca mai sunt oameni care dau de mine. Macar pentru ei ar trebui sa fac cate ceva. Dar lucrurile in lume nu merg prea bine si din Viena nu vine niciun semn.
Am obosit oare?
Voi cum sunteti?
Mai treceti pe aici?
Mai e cineva pe aici?