festival!!!!! 09 - 15 februarie 2009

Si eu care credeam ca nu se intampla nimic in tara aceasta!

Vorbesc despre Festivalul International Lesby care se va organiza in perioada 09-15 februarie, in Cluj!!!!!!!!!!!

Urmeaza sa se lanseze si site-ul oficial al festivalului. Pana atunci va dau o alta adresa:

http://www.infonewsgay.page.tl/Festivalul-International-Lesby.htm

Asteptam cu nerabdare vesti!

Multumesc pentru informatie.
Mult succes in continuare!

9 comentarii:

Anonim spunea...

Foarte frumos! Inca nu-mi vine sa cred. Astept si eu cu nerabdare noi vesti. :-)

Anonim spunea...

Va doresc o moarte lenta! Nu e clujul destul de imputit, mai veniti si voi sa il denaturati!

Anonim spunea...

foarte curajos si de apreciat! sper acuma sa nu fie atractia principala a perversilor sau a fanaticilor. Dak as putea fugi de la serv, as veni si eu. As vrea oricum sa contribui cu ceva la asta, pt k si asa nu are nimeni curaj sa faca ceva, macar sa sustinem pe cei mai curajosi :)

Anonim spunea...

Toata admiratia! Cum pot contribui la fapta de curaj?

Laszlo spunea...

Trist... decadem si ne indepartam tot mai mult de standardele impuse de Dumnezeu spre binele nostru... si de Cristos, izvorul vietii, tot mai putin ne pasa...

Anonim spunea...

bai oscar, habar n-ai ce vb! Dzeu nu a impus nimic, ci i-a dat omului L I B E R T A T E deplina, sa fie el insusi, sa fie bun si iubitor nu barfitor si judecator al altora, boule!!!!!!!!!!!!!!

Laszlo spunea...

Pai dupa cum se pare, tu n-ai habar, si numindu-ma bou intr-o discutie civilizata, iti cam anulezi orice argument...

rita spunea...

Buna Oszkar,

Nu stiu in ce masura incerci sa intelegi persoanele gay sau ai deja o idee bine conturata despre ele??!! Nu stiu cati gay cunosti.
Cat ma priveste, imi duc viata asa cum stiu eu mai bine. Ii respect pe ceilalti, sau macar incerc sa-i respect, incerc sa ajut acolo unde pot si cat pot, nu fac rau nimanui, cel putin nu deliberat. Daca Dumnezeu ma va pedepsi pentru asta, caci toate acestea fac parte din mine, la fel ca si orientarea mea sexuala, la ce sa ma mai astept din partea oamenilor?!
Nu am fost intrebata daca vreau sau nu sa fiu gay. Nu am “ales” sa fiu gay, dar nici rusine nu imi va fi pentru ca sunt asa cum sunt.
Cat despre festival, citeste si tu comentariile si vezi, incearca sa intelegi cum e daca sute de persoane te numesc “anormala”, “denaturata” si in alte zeci de feluri.

Laszlo spunea...

Eu nu pretind nimic negativ despre caracterul unei persoane care are orientare homosexuala. Eu va amintesc numai ca Biblia judeca homosexualitatea.