Doamne, greu am mai reusit....

sa intru aici din nou. Am uitat cum se face, am uitat parola si tot asa,..., dar nu am uitat de blog!
Cine mai e pe aici?
Ceva lume tot mai trebuie sa intre pentru ca am primit comentarii. Urat din partea mea ca nu le-am citit la timp si ca nu am raspuns. Vreau sa va multumesc acum ca mai intrati pe aici si.... de promis, nu promit.... incerc sa trec si eu mai des.
E, v-as scrie eu muuuuulte, dar nu prea este ce. Stiti cum e, zilele trec si cand se intampla ceva, din egoism, pastrez pentru mine fiecare moment.

Am venit acasa si e bine, adica e ciudat ca tocmai acum, cand in sfarsit suntem si noi impreuna si avem viata noastra, noi tocmai acum petrecem sarbatorile separat.
Ai mei stiu de noi si e ok, adica ceva de genul: "stim, stim, dar hai sa vorbim despre altceva", dar ce as putea cere mai mult?! Avand in vedere ca acum un an eram ferm convinsa ca ar face cate trei atacuti cerebrale la rand daca ar afla, eu cred ca stam foarte bine. Acum un an! Cate erau diferite acum un an!

Daca e sa trag o linie, ca tot e la moda in perioada aceasta a anului, eu zic, simt ca am mers spre bine.
Asta va urez si voua, un Craciun fericit si un An Nou in care sa mergeti spre bine, spre mai bine.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Buna Colega!
Ce bine ca ai scris ceva! Ai dreptate, luand in seama la ce te-ai asteptat, parintii tai au reactionat destul de bine. Ma bucur mult pentru tine.
Sper sa ne vedem. Craciun fericit!
Kinga

Anonim spunea...

Sa aveti un an foarte bun si sa fiti fericite ... caci daca dragoste nu am, nimic nu sunt...
Dana B.