ma simt bine!

Asult aceasta muzica, Kalyi Jag, muzica tiganeasca, cu cani si linguri si toate cele. De ce mi se pare ca toate s-au dus? E atat de frumoasa, e atat de vesela!
Aceasta muzica vine cu imagini. Vad ceata de tigani cantand, dansand, facand galagie, razand, injurand. Vad focul. Vad hainele lor colorate. Vad fetele dansand. Vad femeile batrane fumand ( stiti ca numai ele au voie sa fumeze “ in public “? Cel putin asa era pe vremuri, asa am citit. ). Ok, intr-un colt mai vad si o incaierare, dar trec peste aceasta imagine, oricum, se vor impaca si in minutul urmator vor bea cot la cot.
Omul alb si civilizatia lui!!!!! Ce bine ca ne-am amestecat si in treburile lor! Cate lucruri marete am reusit sa facem!!!!!
Imi aduc aminte de femeia aceea care imi spunea ca daca intra intr-un magazin, mereu e servita ultima, chiar daca “ alte femei gadjo au intrat dupa mine “. ( “gadjo” inseamna “taran”, adica cel care lucreaza pamantul. Tiganii fiind nomazi, i-au numit asa pe toti ceilalti, cei care stateau intr-un loc si munceau pamantul. )
Imi aduc aminte de o bunica, sa se odihneasca in pace. Doamne, ce draga imi era! Mergeam sa vorbesc cu ea despre nepotul ei. Imi povestea cate un pic. Statea pe un scaunel, parca o vad si acum. Statea pe scaunel, pe un coridor ( un bloc de nefamilisti in care stateau familii intregi, cate 6-11 oameni ), era mereu in fusta lunga si larga si mereu se amesteca in toate cate se intamplau ( normal, era batrana, avea tot dreptul! ). Faina femeie!
De ce am impresia ca toate acestea au disparut? De ce am impresia ca ne-am facut treaba atat de bine, noi, oamenii albi, incat am distrus totul?
( La un moment dat am vrut sa invat rromani. Ziceam ca ei circula peste tot, invatand limba lor voi stii o limba de circulatie internationala. Eu nu prea le am cu limbile straine, cu invatatul in general, ca sa invat ceva trebuie sa fiu nevoita s-o fac sau sa imi placa foarte mult, ceea ce nu se mai poate numi invatat. Nu aveam cum sa ma alatur unei "caravane", deci nu am invatat decat cateva cuvinte. Imi pare rau. Tin minte ca umblam ca nebuna prin librarii sa gasesc un dictionar si vanzatoarele de acolo se uitau la mine si unele ma intrebau daca vreau DEX-ul?! )

dimineata senina!

Noroc ca m-am trezit la aceasta ora frumoasa, macar am timp sa scriu doua vorbe ( asta nu inseamna ca as fi eu foarte ocupata ), sa beau trei cafele pana merg la servici si asfel sa ajung in 15 minute si nu in 25, ba chiar sa mai dau o tura prin cartier, am timp sa fumez cu jumatate de pachet mai mult decat de obicei si cine stie de cate altele.
Dupa cum ati observat, daca ati observat, am inceput sa schimb unele lucruri pe aici. Iertare, Uka. Va fi mai ok pentru mine. Poate scap de aceasta "maimuta" care ma urmareste si-mi tot spune ca mi-a mers gura pe dinainte, ca iar am folosit cuvinte mari, ca am dat un nume mult prea important unui....unei chestii care a iesit ce a iesit. Lucrurile ar fi trebuit sa evolueze, dar s-a intamplat contrariul.
Vedem ce se intampla de aici incolo.
Saptamana aceasta m-am uitat la o groaza de filme ( totul este relativ, avand in vedere faptul ca de luni de zile nu am mai avut rabdare sa ma uit la nimic, cele 4-5 filme pe care le-am vazut chiar sunt o groaza! ).
Milk!!! E povestea lui Harvey Milk, primul politician gay ales intr-un consiliu orasenesc american, in 1977. Trebuie vazut nu numai pentru ca are 8 nominalizari la Oscar.
Am cautat eu si Stonewall, dar nu l-am mai gasit. Torrentul e, din pacate, mort.
Ok, acum am sa caut ceva muzica cu care sa incep ziua. Aseara mi-am adus aminte de Pulp, istorie! Cred ca incep cu "Common people" si vedem ( sper sa nu ajung la Abba ca atunci ma apuc de smotru ).
O zi frumoasa.

Minune, m-am gandit!!!

Cand s-au intamplat grozaveniile pe forum ( si aici nu ma refer la alte probleme legate de etnie ) am spus administratorului ca daca lucrurile continua asa, ar fi bine sa schimbe numele forumului. Cerata ieftina nu are nici o legatura cu lesbianlife, chiar daca e vorba de Romania.
Acum s-au aranjat lucrurile, din cate am inteles, ceea ce ma bucura foarte mult.
Lesbianlife.
Dar ce legatura acest blog cu lesbianlife?
Am facut si eu un blog si i-am dat acest nume. De fapt, a fost “numele” si pe urma m-am gandit ce as putea face.
A iesit ce a iesit.
Intre timp au aparut alte adrese, un forum, un alt forum, se pare ca va fi si un site ( este un proiect interesant, un site cu multa informatie, dar e nevoie de ajutor. Cine vrea sa se implice sa dea un semn si am sa-i dau adresa de contact. Este multa informatie pe net, trebuie doar citita si spusa si altora! ) si se pare ca va mai fi un blog ( din cate am inteles din ultimul comentaiu primit – salut Sweetnot ). Ideea era sa fie cat mai multe.
Cred ca stam mult mai bine decat acum 7-8 luni.
Eu pot sa ma retrag si sa privesc ce se intampla. Mai vreau sa rezolv cu subtitrarile pentru TLW, ultimul sezon si pe urma…..vedem. Furnici poate? ( Intre timp au mai aparut si alte intrebari, de exp. de ce e mai frig atunci cand rasare soarele decat inainte sau dupa? )

Revenind la tema, m-am gandit sa schimb numele blogului.
“ Varza ornamentala “ – ce parere aveti?
Aceasta varza ornamentala arata a conopida, dar e varza ( asta din cate am inteles eu. Ramane totusi o planta, culmea! ).

Blogul seamana un pic cu varza ornamentala, nu e nici-nici.

Ce zici, Uka?
Te superi daca ii schimb numele?

Adevarul e ca a fost o experienta placuta. Am “cunoscut” oameni care s-au implicat, m-au ajutat enorm si as vrea sa le multumesc. Multumesc, de asemenea, pentru fiecare comentariu. A contat foarte mult.

Eu cred ca lucrurile incep sa se miste si este tot ce imi doream.

Ramaneti cu bine.