Minune, m-am gandit!!!

Cand s-au intamplat grozaveniile pe forum ( si aici nu ma refer la alte probleme legate de etnie ) am spus administratorului ca daca lucrurile continua asa, ar fi bine sa schimbe numele forumului. Cerata ieftina nu are nici o legatura cu lesbianlife, chiar daca e vorba de Romania.
Acum s-au aranjat lucrurile, din cate am inteles, ceea ce ma bucura foarte mult.
Lesbianlife.
Dar ce legatura acest blog cu lesbianlife?
Am facut si eu un blog si i-am dat acest nume. De fapt, a fost “numele” si pe urma m-am gandit ce as putea face.
A iesit ce a iesit.
Intre timp au aparut alte adrese, un forum, un alt forum, se pare ca va fi si un site ( este un proiect interesant, un site cu multa informatie, dar e nevoie de ajutor. Cine vrea sa se implice sa dea un semn si am sa-i dau adresa de contact. Este multa informatie pe net, trebuie doar citita si spusa si altora! ) si se pare ca va mai fi un blog ( din cate am inteles din ultimul comentaiu primit – salut Sweetnot ). Ideea era sa fie cat mai multe.
Cred ca stam mult mai bine decat acum 7-8 luni.
Eu pot sa ma retrag si sa privesc ce se intampla. Mai vreau sa rezolv cu subtitrarile pentru TLW, ultimul sezon si pe urma…..vedem. Furnici poate? ( Intre timp au mai aparut si alte intrebari, de exp. de ce e mai frig atunci cand rasare soarele decat inainte sau dupa? )

Revenind la tema, m-am gandit sa schimb numele blogului.
“ Varza ornamentala “ – ce parere aveti?
Aceasta varza ornamentala arata a conopida, dar e varza ( asta din cate am inteles eu. Ramane totusi o planta, culmea! ).

Blogul seamana un pic cu varza ornamentala, nu e nici-nici.

Ce zici, Uka?
Te superi daca ii schimb numele?

Adevarul e ca a fost o experienta placuta. Am “cunoscut” oameni care s-au implicat, m-au ajutat enorm si as vrea sa le multumesc. Multumesc, de asemenea, pentru fiecare comentariu. A contat foarte mult.

Eu cred ca lucrurile incep sa se miste si este tot ce imi doream.

Ramaneti cu bine.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Salut,

eu zic sa nu te retragi si nici numele sa nu il schimbi. parerea mea. insa poate vrei sa iti investesti energia depusa aici inspre alte lucruri care iti plac si in cazul asta iti doresc mult succes. cred ca tu ai fost cea care a reusit sa adune si sa porneasca "viata pe net", in limba romana, a femeilor cu orientari lesbiene sau bisexuale de la noi din tara. sau poate eu doar blogul tau l-am gasit. stiu insa ca a fost printre primele. si consider ca mesajele tale si ale celorlalte cateva fete care scriu de la inceputuri pe acest blog sunt defapt si printre cele mai echilibrate, mature si bine structurate gramatical. asa ca felicitari pentru asta. fi felicitari pentru avalansa creata, e bine ca lumea se exprima, chiar daca nu intotdeauna cel mai corect, uman, politicos. Asta e inceputul, iar cand oferim lumii ocazia de a vorbi, putem sa ne asteptam la orice si fiecare mai gresim din cand in cand.
:) Nu stiu daca ma fac inteleasa, dar sper ca da.
In final trebuie sa iti cer scuze pt. ca mai demult te-am lasat balta cu un lucru, imi fac mea culpa, insa am trecut printr-o perioada mai grea atunci si nu puteam sa fiu atenta la ceea ce promisesem singura ca voi face.

Va imbratisez cu drag

rita spunea...

Nu cred ca imi voi investi energia in altceva. Deocamdata....nu exista energia pe care as vrea s-o investesc!
Si nu mi se pare ca m-ai lasat balta, dar regret ca ai trecut printr-o perioada mai grea, sper ca lucrurile sa revina la normal.
Numai bine.

Anonim spunea...

rita eu nu am de ce sa ma supar,intotdeauna vin cu drag aici indiferent ce nume ar purta ,aici a fost prima data cand am facut pasi intr-o lume sensibila ,aici am "cunoscut" oameni chiar daca virtual,aici mi-am imbogatit "teoria" vietii ,aici am vazut ca sunt fel si fel de oameni " la fel de frumosi ,mereu in schimbare"

mi-a fost frumos sa scriu randuri si sa ma joc cu "vorbele" mai precis cuvintele ,imi pare rau ca nu am fost atat de activa cum mi-as fi dorit dar timpul imi este atat de scurt,am multe de facut si proiecte de dus la capat ...nu aici vroiam sa ajung,vroiam pur si simplu sa iti spun ca ai facut ,faci si vei face cu siguranta lucruri mari ..tu esti cea care i-a invatat pe cei de aici sa faca primul pas si mai mult i-ai invatat sa scrie punandu-le "tasta sub deget" ... ai toata aprecierea si sustinerea mea in tot ceea ce vrei sa faci .

cu drag,uka.