dimineata senina!

Noroc ca m-am trezit la aceasta ora frumoasa, macar am timp sa scriu doua vorbe ( asta nu inseamna ca as fi eu foarte ocupata ), sa beau trei cafele pana merg la servici si asfel sa ajung in 15 minute si nu in 25, ba chiar sa mai dau o tura prin cartier, am timp sa fumez cu jumatate de pachet mai mult decat de obicei si cine stie de cate altele.
Dupa cum ati observat, daca ati observat, am inceput sa schimb unele lucruri pe aici. Iertare, Uka. Va fi mai ok pentru mine. Poate scap de aceasta "maimuta" care ma urmareste si-mi tot spune ca mi-a mers gura pe dinainte, ca iar am folosit cuvinte mari, ca am dat un nume mult prea important unui....unei chestii care a iesit ce a iesit. Lucrurile ar fi trebuit sa evolueze, dar s-a intamplat contrariul.
Vedem ce se intampla de aici incolo.
Saptamana aceasta m-am uitat la o groaza de filme ( totul este relativ, avand in vedere faptul ca de luni de zile nu am mai avut rabdare sa ma uit la nimic, cele 4-5 filme pe care le-am vazut chiar sunt o groaza! ).
Milk!!! E povestea lui Harvey Milk, primul politician gay ales intr-un consiliu orasenesc american, in 1977. Trebuie vazut nu numai pentru ca are 8 nominalizari la Oscar.
Am cautat eu si Stonewall, dar nu l-am mai gasit. Torrentul e, din pacate, mort.
Ok, acum am sa caut ceva muzica cu care sa incep ziua. Aseara mi-am adus aminte de Pulp, istorie! Cred ca incep cu "Common people" si vedem ( sper sa nu ajung la Abba ca atunci ma apuc de smotru ).
O zi frumoasa.

2 comentarii:

Anonim spunea...

:) cine e "maimuta" ?

rita spunea...

Maimuta sunt tot eu, o parte din mine. ( Poate e ceva patologic ?! ) Uneori aceasta maimuta se catara pe umerii mei si o vad razand de mine. Sau ma tratez, sau ma impac cu ea, sau....las lucrurile asa cum sunt si incerc sa rad si eu.