Si daca a fost muzica....

Ascult altele, vechi de cand eram copila si tot o formatie ungureasca ( cat timp am trait aici, in Satu Mare, cunosteam mai bine formatiile unguresti. De Phoenix, Colibri, Tudor Gheorghe etc. am auzit cand, mai bine zis i-am cunoscut, cand am ajuns in Timisoara si de atunci imi plac si ascult cu drag orice piesa care le apartine - babaaaa!).
Pacat ca nu-i stiti si pe ei. Era o formatie, prin anii 1980', "Bonanza Banzai" - nu cred ca se poate traduce - canta in stil Depeche Mode. Si iar ma gandesc la sora-mea ( nu-ti face griji, nu prea mai intra lumea pe aici si e normal, parca am fi doar noi doua. Cine mai intra, intra doar ca sa dea de alte bloguri sau de forum, iar pentru fetele care mai asteapta vesti din lumea gay le zic din nou de weebly si as lasa adresa daca nu mi s-ar intoarce stomacul pe dos, dar mi se intoarce. Citisem o carte despre cum sa te lasi de fumat si toate bune si frumoase, pana cand am citit ceva de genul "daca va este frica ca va ingrasati, comandati cartea mea......" si mi s-a facut sila si nu vreau sa mi se faca sila de mine insami ).
Asa, sa ne intoarcem. Bonanza Banzai, tie iti place "Kerezsd meg a langyt" - "Cauta fata" ( ma intreb, ce ai tu cu fetele?! Ti-am mai zis "bine ai venit in lumea noastra" si cu alta ocazie, poate chiar trebuie sa te introduc?! - glumesc, sper ca stii. ).
Acum ascult aceasta melodie ( si habar nu am cum sa pun clipul direct, dar nici nu prea ma strofoc
aici, daca vrei sa asculti

M-am gandit sa incerc sa traduc versurile, dar tu oricum intelegi iar cine e interesat, n-are decat sa ma intrebe, zbang, de parca....

Na, ardeleneste spunand, cam asta a fost pa ziua de azi.
Aici se pune de o furtuna frumoasa, tunete si fulgere, dar tare bine imi prinde.
O seara faina

7 comentarii:

Anonim spunea...

Uneori mai sunt si eu, mai rar din lipsa de timp, dar tot imi este drag sa vin aici si imi va fi intotdeauna.
Cris

rita spunea...

Saru'mana. Iti aduci aminte cum am inceput? Parca nici nu-mi vine sa cred ca a trecut atata timp. Unde s-a dus? Ce am facut intre timp? Tu ai tradus LWord-ul, Uka scria din cand in cand, acum are un site, as trece adresa, dar nu i-am cerut permisiunea, am s-o intreb. Doi ani,e ceva. Si intre timp...., doua petitii facute de tine si eu parca dorm, eu nu fac nimic din tot ce am vrut, de ce? Intrebare retorica. Si ne-am intalnit si cu cateva fete la Brasov, oare ce mai fac? Sper ca sunt bine. Doi ani....cei mai frumosi din viata mea.
Saru'mana.

Anonim spunea...

Tot ce am facut, am facut impreuna, nici nu se putea altfel. Si sunt sigura ca vom mai face, dar fiecare lucru la timpul lui, acum avem altele la care ne-am inhamat. Important este ca noi ramanem, in ciuda a orice.
Asa este, cei mai frumosi doi ani din viata mea. Multumesc.
Cris

csilla spunea...

imi place formatia si melodia.
preferata mea e ,, something has ended,,(valami veget er).
te pup.
sora ta

csilla spunea...

acum am ascultat melodia. cred ca e o greseala undeva.

rita spunea...

Uite, daca nu iti iese din minte aceasta melodie, incearca Sheryl Crow - Can't Cry Anymore, iti placea si asta.
Te pupui.

rita spunea...

Si mi-am adus aminte ca odata am implinit si eu 21 de ani. Mai tii minte? Tu ai venit la mine si noi ( Alina, Helga si cu mine ) eram la concert Bajaga in P-ta Operei, Timisoara. Mai tii minte cum ne asteptai la vecinii nostrii tot din Satu Mare, cei doi frati? ( habar nu am cum ii cheama si ce o fi cu ei. )
O groaza de timp a trecut de atunci.
Dar Bajaga si piesa de capatai o poti asculta cautand pe youtube - Bajaga-Plavi moj safiru - O viata a trecut de atunci si haber nu am unde si cum. Tu stii?