De ce?

De ce sa semnez petitia? Ce-mi pasa cand stiu ca nimic nu se va schimba, cand stiu ca pentru mine va fi nasol aici?
Poate nici nu e bine sa cerem ceva. Adica pentru ce, daca ne descurcam si asa, daca oricum nu mai credem in ceva mai bun?
Pentru ce?
Pentru cele care vor veni si care trebuie sa faca ceea ce noi nu am putut.
As vrea sa nu aud niciodata “nu puteti obtine informatii sau decide pentru ca nu sunteti apartinator legal”. Pentru asta. Pentru ca putem trai zeci de ani in tacere si sa ne vedem de ale nostre si sa inlaturam greutatile zilei, dar va veni momentul “If these walls could talk II”, cand careva dintre noi va pati ceva si noi nu-i vom putea sta alturi.
De ce sa semnam petitia? O noua petitie?
Pentru ca sunt oameni care incearca sa faca ceva si daca nu merge asa, incearca altfel. Pentru ca trebuie sa porneasca lucrurile ca macar cele care vor veni dupa noi sa aiba un punct de pornire.
Intelegeti ca e tot ce putem face? E tot ce avem.
M-am gandit mult la noi, la ceea ce as vrea si as putea face, dar mi-am dat seama ca sunt prea lasa sa fac si altceva, deocamdata.
Dar nu renunt. Poate va veni si momentul cand voi risca, cand altcineva va risca si eu vreau sa-i stau alaturi.
Cititi petitia, ganditi-va si semnati daca credeti ca ar trebui sa se intample ceva.
Cu respect.

P.S. Stiti ca mai exista o petitie impotriva casatoriilor gay si a fost semnata de peste 6000 de persoane? Nu semnati de doua ori din exces de zel ( ma refer la petitia noastra ) nu are nicun rost, dar tare as vrea ca sa ne strangem si noi macar vreo 500. Vedem.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Am semnat. Nu stiu daca pentru cele care vin dupa, ci pentru noi. N-am idei marete dar ma implic in ceea ce voi faceti si va sustini initiativele!
Dana

rita spunea...

Multumim.

Anonim spunea...

wow, suntem 112! :)

rita spunea...

Suntem 113. Stii ca am trimis mail la Angelicuss ca sa posteze bannerul si nu s-a intamplat nimic? Stii ca am trimis mail Accept-ului si ni s-a raspuns ca ne sustin, dar nu au pus nimic pe site? Ne sustin moral, probabil. Iertare, poate e doar oboseala atunci cand cred ca e prea putin, fata de 10% cat se estimaza a fi procentul homosexualilor dintr-o populatie.
E ok, va fi ok. Iertare, e doar oboseala.