Altele

Vreti sa vedeti niste sondaje?

vedeti aici Un scurt sondaj despre oamenii de diferite orientari sexuale

Si aici Casatoriile intre persoane de acelasi sex

In rest, ok. Putin obosita poate, dar tare mi-e dor sa rad de mine, stiti?
Cocotata pe Luna sub o umbrela ( ca e de efect ) sa ma privesc un moment si sa rad de tot ce vad.
Sunt un strop obosita, iertare. A trebuit sa ascult azi cuvantarile doamnei director si m-a luat un pic cu stomacul. Vorbea atat de frumos de te lua plansul daca nu stiai ca e in stare sa-si salte oamenii de la treburi importante pentru o cafea, un ceai ( aduse pe tavi de arginit! ), pentru a-i spala cestile si paharele murdare si altele cate si mai cate. Ce bine ca episcopul nu ne-a atras din nou atentia ca noi nu lucram pentru salar! Ne-a laudat si a zis ca organizatiile caritabile vor dainui vesnic si la fel cum nici biserica nu poate fi nimicita de fortele raului, la fel nici noi, parte a ei, nu putem fi nimiciti!
Hopa ca sunt gay! Oare prin mine Raul cel mare a patruns in locasul acesta sfant? Nu sunt mai ipocrita decat sunt toti cei care vorbesc frumos despre oameni si totusi ii folosesc drept hartie de buda.
Pe langa asta, am reusit sa dau fara un copil, ( Bravo, Rita! ), sa urlu jumatate de zi la niste copii amarati, cam rai si neastamparati, dar niste copii in fond. Un succes ziua de azi, numai buna sa fiu mandra de mine.

Sper ca voi sunteti ok, mai ok.
Numai bine voua, eu merg sa caut coltul de Luna din care pot sa rad de toate acestea, dar mai ales de mine.

Niciun comentariu: