Si ce se intampla cu Rita?

Chiar asa!
Adica nu mai scrie nimic, nu mai citeste nimic?
Habar nu am ce se intampla cu ea.
Stiu ca se gandeste des la blog, se gandeste des ca ar trebui sa mai scrie cate ceva. Adica cum, pornim o treaba si o lasa balta cand abia a inceput?!
Mai stiu ca, avand trecute deja 3-4 adrese, Rita se gandeste ca lumea are ce citi si ea poate face altceva! Dar ce altceva face Rita?
Sa vedem.
Dimineata se trezeste si pune de o cafea. Porneste calculatorul, iese in bucatarie, vara toate alea-alea intr-o ceasca si intra inapoi la calculator. Isi da seama ca a uitat scrumiera, injura una scurta ca e prea dimineata pentru injuraturi lungi, iese dupa scrumiera si inapoi la calculator.
De aici lucrurile incep sa devina mai vesele. Mail, cafea, tigara, tigara, tigara, niste muzica, cafea, figara si inca o tigara. Mereu are de gand sa manance ceva, dar de cele mai multe ori alearga la dus ca prea s-a dus timpul.
Servici. Aici ii place, cu exceptia momentelor cand nu ii place deloc. E fain pentru ca e multa treaba, agitatie, galagie. Trece timpul repede.
Vine acasa, mananca, sta un pic. Porneste calculatorul, mail, muzica. Se gandeste ca ar trebui sa scrie cate ceva, dar uite ca nu s-a intamplat nimic interesant. Se gandeste ca ar trebui sa citeasca cate ceva, poate da de ceva interesant, dar uite ca ia o carte in mana, interesanta de cele mai multe ori, dar nu prea are chef sa faca recenzii. Varianta a doua e urmatoarea: se gandeste ca ar trebui sa citeasca ceva, dar nu are chef sa citeasca nimic si atunci se apuca sa faca cate ceva prin casa sau incepe un joc si salveaza lumea sau esueaza lamentabil in aceasta misiune sau naiba stie ce mai face pana cand vine vremea dusului. Si s-a dus inca o zi.
Cam asta face Rita de obicei. Foarte interesant! Totusi, are si momente bune, foarte bune chiar, deci e ok.
Mai stiu ca a vorbit cu cineva despre un site, stiri din lumea mare despre noi. Se gandeste ca ar fi bine sa fie asa ceva, adica a vazut astfel de site-uri si bineinteles “ de ce sa nu avem si noi?!”, ca asa e ea.
Vedem ce va iesi.
Deci asta e viata ei, din cate stiu eu. Poate are nevoie de un sut in fund pentru a mai face un pas “inainte”.
Din cate stiu eu, toate suturile pe care le-a primit i-au proiectat capul intr-un perete, dar poate nu i-ar strica nici asta.
Vedem. Mai vedem.
Dar ce credeti despre site? Sa incercam sa facem asa ceva?

2 comentarii:

Anonim spunea...

Hei Rita, ai revenit cu gânduri noi!
Da, hai să avem un site cu informaţii şi ştiri din alte ţări. Poate lumea va deschide şi forumuri pe diferite teme ca în timpul romanilor. Habar n-am dacă acest site are forma unui forum. Totul e relativ.

kingwitha

Anonim spunea...

Yeeeeees, finally! Multumesc.
Eu