Reclama

Am vizitat forumul. Felicitari! Foarte aratos, foarte bogat, foarte multa lume. Sa intre cine vrea putina distractie, dar si cine cauta informatii.
Ma bucur ca merge. Succes in continuare.

FORUM


Ramaneti cu bine.

3 comentarii:

ana-maria spunea...

pe mine m-au dat afara de acolo, sunt trecuta la categoria membrii eliminati pt inactivitate. pai da, ma inregistrasem si eu sa vad tot ce se vorbeste, sa imi fac o parere si m-am cam speriat: tipe prea serioase, si zice ca e site de lesbi. eu serioasa nu-s si-s bi. si am mai si vazut o tipa care era si pe alt forum unde am avut probleme cu securitatea ( adica nici inregistrata bine ca m-a abordat o pustoaica pusa pe glume). acum am vrut eu sa reapar si sa le explic ce si cum, pt ca erau acolo si oameni pe care i-am cunoscut intre timp prin blogosfera ( droopy, altemps si ileana - dar si ileana cica s-a retras, ileana cu petitia?)

cam drastica faza cu nu activezi -out ca asta nu e blog. adica na, pe blog tocmai ca postez cand am timp, pe forum cu atat mai mult. lasa omului loc de razgandire ca altfel moare forumul.

rita spunea...

Pe mine eu singura m-am dat afara, pe urma nu am mai intrat un timp si acum iar vor trece cateva luni pana la urmatoarea vizita.
Inscrie-te din nou si spune doua vorbe despre tine ( am inteles ca asa trebuie ). Imi pare rau ca se retrag oamenii.

Submisul Stapanei Alexa! spunea...

buna, excelent blogul tau

al meu este http://sclavpentrufemei.blogspot.com/