Un nou film!

Nu stiu cat e de "tematic", am inteles ca s-a taiat o buna parte din varianta initiala ( tocmai firul gay, de ce oare? ). Nu stiu daca e vorba despre noi sau despre niste pupaturi si scene mai intime = lesbian movie, acum descarc filmul. E vorba de "Sunshine Cleaning", exista deja subtitrare, o voi pune si pe site.
Nu am mai vazut un film adevarat de ceva timp, cred ca ultimul a fost "Milk".
Eu raman la lista mea:
Philadelphia - primul film vazut, cand abia incepeam sa inteleg.
The L Word - care m-a facut sa pornesc si de aici toate si totul.
If these walls could talk 2 - fain, zic eu.
Imagine me and you - dragut.
Tipping the velvet si Fingersmith - interesante si ca film in sine.
Si Milk - cred ca vine pe locul II.
Poate am uitat ceva, completati voi, va rog.
O seara faina.

PS. Nu uitati de cei care au nevoie de voi, Haiti. SMS la 887 sau 848, Crucea Rosie, respectiv Unicef, 2 euro si niste nopti mai linistite. Vedeti si voi.
Cu respect.

5 comentarii:

Anonim spunea...

De acord cu lista ta; poate si Bad girls, nu doar ca film L, ci ceva mai mult. Inca n-am vazut nici Milk nici Sunshine - sa ne scrii impresii!
Dana

wannabegay spunea...

milk mi-a placut, insa cred ca a avut destule carente de montaj in special.

rita spunea...

Am uitat de "Boys don't cry". Eram la facultate cand a rulat la cinema si tare mult tineam sa-l revad. Ciudat, m-am chinuit sa-l obtin, dar nu m-am mai putut uita. Se mai intampla.
Am citit ca a murit J.D.Salinger. Trebuie sa recitesc "De veghe in lanul de secara" si inca in maghiara, e tradus mult mai bine. Ce carte!
Fie-i tarana usoara!

Anonim spunea...

Sunshine Cleaning, hm, interesaanta ideea; Milk - bun film, nu m-am prins cum e cu montajul dar mi s-a parut un film greu si consistent. Pacat ca nu exista niciun film cu adevarat mare si despre lesbiene, poate Yourcenar ar fi un subiect bun pentru un film de gen.

rita spunea...

Ai dreptate, mare pacat ca nu exista un film bun si despre lesbiene. Mie mi-a placut "Serving in silence", dar mi-ar place si un film despre Del Martin. Merci de Yourcenar, maine trec pe la librarii si iau cateva carti.