azi scriu doua articole deci maine nu mai scriu nimic

Buna.
Stiti, stau si rad bine in sinea mea de toata treaba asta. Adica blog si site ( apropo site, vroiam sa fac niste modificari pe site si cabanova nu m-a lasat toata ziua sa editez. Ce mi-a venit prima data in minte? Au verificat continutul site-ului si nu sunt de accord cu acesta. - Cred ca am dat in paranoia, dar inca nimeni nu mi-a spus ca vorbesc de una singura – ma rog, blog-ul meu colectiv editat doar de mine e ceva diferit, nu-i asa? ).
Deci blog si toate cele. Macar de as avea niste talente scriitoricesti sau altceva, dar culmea, de cele mai multe ori sunt o persoana tacuta care nu prea are nimic de zis, care merge pe idea “lasa-i sa vorbeasca, mie spune-mi ce anume sa fac si daca cred ca e ok, sau ma convingi ca este asa, ma apuc de treaba”. Uneori chiar ma deranjeaza vorbaria goala caci, doar stand si vorbind despre lucruri, cred ca nu ajungem nicaieri.
Si uite ca am un blog, culmea, citit cu o oarecare periodicitate de vreo 10 oameni ( va spun ca google imi permite sa monitorizez acest lucru, dar nu va speriati, nu stiu cine anume imi citeste capodopera, - in afara de Ileana, nu cea din articolul in care am pomenit de acest nume, dar persoana respectiva va sti ca ma refer la ea. Si acum, pentru Ileana: buna, sper ca ai avut o duminica frumoasa ).
Am facut toata treaba cu blog-ul din suparare ca nu era nimic de acest gen. “Acest gen” – de parca blog-ul meu ar fi de vreun gen anume! Ma gandeam ca daca pornesc treaba asta, poate vor fi si altele care isi vor trage aer in piept si vor incepe a face niste lucruri ( da Doamne! ) mult mai bune si utile decat fac eu.
Adica, ... nu o facem pentru noi, eu cel putin ( desi, poate nu va vine sa credeti, dar am avut parte de multe lucruri frumoase de cand am inceput sa fac treaba aceasta asa ca, nu regret nici o clipa). Poate ne avem si noi vietile noastre si, precum fiecare viata, si a noastra e suficient de plina de evenimente si probleme pentru a mai face si altceva. Dar mai sunt si altele ca noi, poate chiar mai pierdute decat noi, si putem face cateva lucruri ca sa aiba noroc sa dea peste altele ca ele.
Si ce vroiam sa zic cu toate acestea?
Fratilor, in continuare ma aveti doar pe mine. Astept in continuare articolele lui Zazie2 ( nici acum nu va spun nume ) si cred ca vor si veni numai sa aiba ea timp pentru a le scrie.
Dar pana atunci, raman doar eu, indiferent de cat talent am sau nu am pentru asta.
Deoarece nimeni nu imi spune despre ce anume vrea sa citeasca, scriu si eu tot ce imi trece prin cap.
O zi frumoasa tuturor.

Un comentariu:

Anonim spunea...

eu te citesc, sa stii :). doar ca te citesc in feed redear si, de aceea, probabil ca google pe mine nu ma numara. 11 deci.