precizari

Ma bucur sa pot publica si altceva decat: ce a citit Rita, ce a patit Rita, ce crede Rita etc. etc. etc., Rita. De altfel, autoarea articolului precedent se semneaza Uka.

Asa ca, azi nu va mai povestesc ca mai nou imi ia vreo 3 ore sa-mi cumpar o paine ( cel putin ieri asa s-a intamplat ) deoarece imi uit cheile acasa.
Nu va mai povestesc ca sun la vecin - "Ma scuzati pentru deranj, dar, stiti, m-am dus sa cumpar paine si mi-am lasat cheile pe masa din bucatarie, nu aveti cumva, sau nu stiti daca cineva din bloc are o scara suficient de lunga ca sa ajunga pana la balcon ?" ( etj I ) - si in curand sunt inconjurata de alti doi vecini foarte saritori ei in felul lor, dar care nu imi sunt de nici un folos ( ma retin doar pentru ca degeaba le zic ca nici una din teancul lor de chei nu se va potrivi, ei insista sa incerce toate cheile si cheitele de care au dat dupa ce au cotrobait prin sertare si inca de doua ori pe fiecare " ca daca nu merge asa...apoi, poate merge invers " - pai asta se mai poate intampla, asa zic si eu ).
Si nu am sa va povestesc cum sun eu la prieteni si cunostinte si ei imi zic ca nu au scara, ca au scara, dar merg la meci, ca au scara, dar barbatul tocmai e plecat de acasa asa ca va trebui sa asteptam vreo 3 ore.
Si nu povestesc cum o conving pe aceasta prietena a mea ca ne vom descurca si singure si cum pornim noi sa ducem o scara din aceea cu vreo trei elemente intr-un Matiz, hat in celalalt capat al orasului.
Nu va voi spune nici cum imi tremurau picioarele ( mie imi place sa stau cu picioarele pe pamant si nicidecum pe o scara de aluminiu care se tot misca incoace si incolo ) cand, dupa ce reusim sa asamblam scara, imi fac numarul de acrobata amatoare sub privirile a vreo doua blocuri de oameni. ( dar pe iei i-am vazut abia cand am coborat deja cu cheile in mana. Oricum, nu le-a placut spectacolul pentru ca nu am fost aplaudata. )
Nu va voi spune nici cat de atenti erau politistii care tocmai treceau cu masina lor prin preajma ( si nu ca ar fi mers prea repede caci, datorita drumului si masinilor parcate, acest lucru nici nu e posibil )si pe care eu i-am vazut, dar care insa nu au observat un om care tocmai se catara pe o scara incercand sa ajunga pe un balcon. ( acum nu ca mi-ar mai fi lipsit sa ma intoarca dupa ce facusem jumatate din distanta si sa ma ia la intrebari.)
Si nu va mai spun nici cat de mult iubeam eu apartamentul meu cand eram din nou in casa, cat de mult o iubeam pe prietena mea care m-a scos din..., situatie si cat de bine am ras eu si au ras de mine si colegele, parintii si alte cunostinte carora azi le-am povestit ca mai nou imi ia 3 ore sa cumpar o paine.

Va zic doar ca mai e o voce noua pe blog, hai ca e ok.

Niciun comentariu: